Digital Markedsføring

Har du behov for rådgivning om digital markedsføring, eller har du en konkret opgave, som skal løses, så kontakt mig og hør mere om, hvad jeg kan gøre for dig og din virksomhed.

Jeg hjælper dig med søgemaskineoptimering, som får din hjemmeside til at ligge på side ét hos Google. Jeg finder præcis de søgeord, din virksomhed skal findes på og de keywords, som øger synligheden og sikrer dig større konvertering.

Jeg opsætter målsporing og konverteringsoptimerer din hjemmeside.

Jeg skruer din Google Adwords kampagne sammen, så den virker. Jeg kobler den sammen med Google Analytics, så vi hele tiden kan måle, om annoncerne performer optimalt. Jeg forfatter dine annoncer, kører splittest og overvåger, om kampagnen forløber, som den skal.

Overvejer du en e-mail kampagne, så sørger jeg for at høste kontakter og bygge din kampagne. Jeg forfatter  indhold, der rammer din målgruppe optimalt og får dem til at handle.

Hvis du satser på content marketing, hjælper jeg dig med at skabe og optimere det indhold, du vil bygge dine relationer på.

Jeg rådgiver om social media management og hjælper med at skabe virksomhedens identitet på de sociale medier. Hvad enten du satser på Facebook, Twitter eller andre sociale medier, så lægger jeg din sociale mediestrategi. Den skaber det engagement og den loyalitet, der øger konverteringen.

Jeg hjælper med at finde virksomhedens tone of voice, og jeg sørger for en varieret strøm af budskaber på de platforme, virksomheden ønsker at være til stede på.

I krisesituationer udkæmpes de hårdeste kampe ofte på Facebook og Twitter. Som garvet krisekommunikatør har jeg stor erfaring i at håndtere kriser og shitstorme i cyberspace.

Enhver PR-strategi og ethvert kriseberedskab skal inddrage sociale medier. Det rådgiver jeg gerne om, ligesom jeg styrer virksomheden gennem en shitstorm, udarbejder kriseberedskaber og gerne tager den operationelle tørn.

Kontakt mig og hør mere om, hvordan jeg kan optimere din digitale markesføring og din virksomheds digitale eksistens.

Mine kvalifikationer inden for SEO, Google Adwords, Google Analytics, konverteringsoptimering, content marketing, e-mail marketing og sociale medie strategier har jeg hentet hos Bigum & Co.

Se her, hvad du kan gøre for at få din historie i de digitale medier.