Eksempler på Kommunikation

Du kan her læse om nogle af de opgaver, jeg har løst inden for PR, strategisk kommunikation, krisekommunikation, tekst og content. Jeg har håndplukket de bedste af de mere end 500 historier, som jeg har launchet i min karriere.

Guldspiralerne gik verden rundt – når de ved det i Aserbajdsjan, så ved de det i hele verden. Dette er historien om  2000 unikke guldspiraler, som blev udgravet i 2015 af Nationalmuseet og Museum Vestsjælland. Gennem målrettet PR fik jeg historien til at rejse en tur rundt om kloden.

Frihedsmuseet brænder – Når hele landet følger med i din krisekommunikation. Dette er beretningen fra krisekommunikationens forreste linje. Det værste, der kan ske for et museum, er en brand. Det overgik Frihedsmuseet i 2013. Takket være en heltemodig indsats fra Københavns Brandvæsen og Nationalmuseets personale endte det godt. Og med  kompetent krisekommunikation styrede jeg Nationalmuseet sikkert gennem pressen og medierne.

Danefæ og Dronningen – sådan positionerer man kulturhistorie i medierne. En virksomheds kerneopgaver er væsentlige at formidle. Derfor lagde jeg og mine kollegaer på Nationalmuseet en strategi, som både mangedoblede omtalerne af Nationalmuseets administration af danefæ og resulterede i større kendskab til danefæ. Det førte videre til en øget interesse for at gå med metaldetektor og dermed også til flere fund og øget viden om Danmarks forhistorie.