Schilling PR og Kommunikation løser opgaver inden for:

PR og pressehåndtering: Jeg formulerer din historie i en trykkeklar pressemeddelelse eller et skarpt pitch, som fanger journalistens og redaktørens opmærksomhed.

Presse på kongeligt besøg. Jeg har specialiseret sig i at styre pressen og medierne, når I får  Dronningen, Kronprinsen eller Kronprinsessen på besøg. Jeg skriver pressenmeddelelsen, koordinerer med Kongehuset og PET, jeg akkrediterer journalister og fotografer og holder styr på dem under besøget, så I trygt kan have fuld opmærksomhed på den kongelige gæst.

Strategisk Kommunikation: Jeg positionerer virksomheden i forhold til brugere, kunder, meningsdannere, beslutningstagere og konkurrenter.

Krisekommunikation: Jeg hjælper med at styre sikkert gennem kriser og shitstorme, men allerhelst hjælper jeg med helt at undgå kriser.

Tekst og Content: Som tekstforfatter hjælper jeg med at vinkle, fokusere og skrive teksten knivskarpt, så budskabet står klart.

Digital markedsføring: Har du behov for rådgivning, eller skal jeg løse en konkret opgave inden for SEO, Google Analytics og Adwords samt konverteringsoptimering, content marketing, e-mail marketing og social media management, så er jeg manden, du ringer til.